Sallingvej 6, Salling, 9670 Løgstør

Etplansvilla med dejlig udestue, terrasse og have

Denne etplansvilla i Salling byder på 118 kvadratmeter, der blandt andet inkluderer et regulært soveværelse, en stue med plankegulv og brændeovn samt et hyggeligt spisekøkken, der har direkte udgang til en lys udestue med luft til luft anlæg. Udestuen giver dig nogle gode bonuskvadratmeter at indrette dig på, og her er desuden en glasskydedør, der åbner op ud til en hævet træterrasse. Der er mulighed for at genetablere et værelse i stuedelen.

Terrassen er omgivet af blomsterbede, og såvel her som i resten af haven er der en dejlig stemning. I haven er der også et lille drivhus, og hele havearealet er omgivet af tæt beplantning, der skaber et privat udemiljø.

Grunden tæller 800 kvadratmeter, og ejendommen huser også en indbygget garage. Der er som et ekstra plus installeret solcelleanlæg på 6 kwh på villaens tag.

Huset grænser direkte op til et skovareal, og fra adressen kan du spadsere til Dagli'Brugsen på fem minutter. Fra Salling er der god busforbindelse til Løgstør, og tager du bilen, når du centrum på cirka ti minutter.

Der er evt. mulighed for, at etablere et eller to værelser i garage delen. dette vil dog fra købers side kræve en myndigheds godkendelse

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.