Stenten 10, Skarp Salling, 9670 Løgstør

Pæn etplansvilla på stor grund i Skarp Salling

Leder I efter en lys og indflytningsklar bolig i et grønt og levende landsbysamfund i Vesthimmerland? Så er denne villa i Skarp Salling små ti kilometer fra Løgstør lige sagen. Boligen er godt udnyttet med en fin, familievenlig planløsning, og samtidig fremstår den pænt opdateret med et tidssvarende materialevalg. Grunden tæller hele 1.229 m2, så udenfor er der rigeligt med plads til leg og boldspil, og samtidig kan I glæde jer til en hyggelig, overdækket terrasse, der er vendt ideelt mod vest.

Med adresse i Skarp Salling kommer I til at bo i en velfungerende landsby med indkøbsmuligheder, egen skole og idrætshal samt et rigtig godt foreningsliv. Der er ligeledes offentlig transport til Fjerritslev, Løgstør samt Aars og Hobro, og skråt overfor ejendommen har I et grønt område samt et fællesareal med fodboldboldmål.

Villaen står flot med glatte, hvide vægge og lofter med integrerede spots, så rammerne er lyse og venlige overalt. Boligens 137 m2 er samtidig udnyttet med tre børneværelser, og i modsatte ende ligger forældresoveværelset, der har eget walk-in-closet. Alle fire værelser har nem adgang til badeværelset, der har bruseniche, væghængt toilet og håndklædetørrer, og i midten af det hele finder I opholdsmiljøet, hvor stuen og køkkenet er integreret - kun diskret adskilt af en flot, rustik halvmur. Boligen rummer også et lille bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, og samtidig er der tørskoet adgang til et velfungerende værksted med et lille tekøkken, der har flere fine anvendelsesmuligheder. Fra værkstedet er der i øvrigt direkte adgang til en garage og et skur.

Velkommen til Stenten 10!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.