Lendrupvej 55, Lendrup, 9670 Løgstør

Landejendom med sjæl, karakter og panorama udsigt

Godt hævet over selve Lendrupvej og således begavet med den skønneste udsigt til fjorden og de tilstødende engarealer finder du denne ejendom, der må siges at være noget ganske særligt. Den smukke udsigt omfatter også Frederiks VII's Kanal, hvis forløb du kan følge i retning ind mod Løgstør, og til den modsatte side kan du nyde synet af de karakteristiske hvide kanalbetjenthuse for enden af Svajebassinet.

Ikke kun beliggenheden og udsigten er i en klasse helt for sig. Det er den rummelige bolig bestemt også, ligesom det også er værd at notere sig det gavmilde udhusareal på mere end 1.300 m2 alt i alt og grundarealet på 2,6 hektar jord.

Det flotte, markante og nærmest eventyrlige stuehus består af to fløje, som forbindes af en længe, der ikke mindst på førstesalen karakteriseres af lange vinduesbånd. De er med til at føje karakter til husets ydre, og indvendigt bidrager de til et gennemlyst rum med den dejligste atmosfære - og udsigt.

Karakter, sjæl og atmosfære er der i det hele taget masser af i denne bolig. Det skyldes blandt andet, at ejendommen er total renoveret i 2003 og man løbende har foretaget renoveringer og opgraderinger med stor respekt for ejendommens alder og særkende.

Kaster vi et nærmere blik på planløsningen, får du i stueplan et indbydende opholdsmiljø, hvor et landkøkken ligger i et åbent rumforløb med to stuer. I dette plan er der tillige en baggang - eller et atelier om du vil, denne er ikke registreret på BBR. Husets ombygning af 1. sal blev i år 2003 udvidet med to fløje med to værelser, hvoraf det ene er med bad. Det andet badeværelse står til genopførelse. 1. Sal er derfor større end nævnt i BBR. Heroppe finder du også den førnævnte udsigtsstue med de smukke vinduesbånd.

Sidst men ikke mindst får du et meget anvendeligt kælderrum med gulvvarme med nedgang fra den ene stue og med eget bad samt terrasseudgang.

Der medfølger en håndværkercheck på kr. 100.000,- til opdatering af ejendommen. Herudover er der mulighed for at tilkøbe mere jord til ejendommen.

Denne villa SKAL ses og opleves! Bestil en fremvisning ved Allan på tlf. 9867 8132

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.