Aarsvej 141, 9670 Løgstør

Charmerende landejendom med ca. 8,8 HA jord

Charmerende landejendom med ca. 8,8 HA jord. - Mulighed for tilkøb af mere jord.

Snoet indkørsel fører ind i gårdspladsen omkranset af charmerende stuehus og udbygninger.

Boligen er renoveret omkring 2006, og er indrettet med entre hvor man finder trappen til 1. sal samt adgang til gæste wc. Flot køkkenalrum med franske døre ind til spisestuen. Herfra er der ligeledes franske døre ind til opholdsstuen hvor der er niveau ned til dejlig pejsestue. I pejsestuen er der åben op til 1. sal og adgang hertil via trappe. Der er et dejligt udsyn til terrasse/haven fra stuen såvel som 1. sal igennem store vinduespartier. Store skydedøre ud til den flotte terrasse, samt en god udestue, gør det muligt at forlænge sommeren. Fra køkkenet og stue er der også adgang til et fint kontor.
På 1. sal findes stor repos/stue, badeværelse samt disponibel rum med adgang til trappen ned til entreen.

Ejendommen ligger tæt ved vejen, men ugenert med levende hegn og flot beplantning. Grænsende op til hedearal og med udsigt over landskabet - skønt sted for dem som sætter pris på naturen.
Der er et rummeligt udhus med stort grovkøkken, vaskerum, stort værksted samt gode opbevaringsrum.

Ejendommen er beliggende mellem Skarp Salling og Gatten, med kun 10-15 min. kørsel til handelsbyerne Aars og Løgstør. Man har få minutter til skole, fiskemuligheder, indkøb samt flere aktiviteter i Himmerland Golf & Spa Resort.

Der bliver lagt fibernet ind i september 2021.

Bestil en fremvisning allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.