Ullerupvej 28, Aggersund, 9670 Løgstør

Charmerende villa med fjordkig i Aggersund

På første række i Aggersund, ligger denne charmerende villa fra 1900, der byder på godt med plads, hyggelige terrasser og en skøn udsigt.
Boligen kan tilmed både benyttes som helårs- og fritidsbolig!

Villaen har med sine 120 m2. bolig, gode muligheder for indretning samt plads - hertil er der et 786 m2. grundareal, der består af en skøn græsplæne, hvor man ved siden af, har en hyggelig, overdækket terrasse. Hertil er der et fantastisk kig til fjorden fra en lille hyggekrog ved entréen!

Villaen er indrettet med en entré, der giver let adgang til spise- og opholdsstuen. Herefter er køkkenet i åben forbindelse med spisestuen, hvor man via fordelergangen, kan tilgå de øvrige rum i boligen. Fra baggangengen er der tillige adgang til badeværelset, soveværelset samt de 2 disponible rum.

Aggersund er en hyggelig by med masser af historie, smuk natur, Nordeuropas største vikingeborg, Limfjorden og sin egen lille bådehavn. Byen byder på en god borgerforening og en aktiv idrætsklub. Der er børnehave, købmand og gode busforbindelser til Løgstør, Løgstør skole samt Fjerritslev. Der er kort køreafstand til Løgstør handelsby, hvor man finder flot havnemiljø, butiksgade, indkøbsmuligheder, skole og meget mere. Ligeledes er der kort køreafstand til Fjerritslev, som også byder på indkøbsmuligheder, butikker mm..

Ønsker du at vide mere om Ullerupvej 28? Så bestil en fremvisning allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.