Aggersborgvej 58, Aggersund, 9670 Løgstør

Rummelig udsigtsvilla med stort værksted

Fire gode værelser, lækkert køkken-alrum og to skønne opholdsstuer. Det er blot et lille udpluk af kvaliteterne ved denne rummelige villa, der ligger flot placeret få skridt fra Aggersund. Fra villaens førstesal er der flot udsigt over vandet, og I får suveræne rammer om udelivet på den 3.125 m2 store grund med dejlige terrasser, græsplæne, højbede og store skyggefulde træer. Som ekstra bonus medfølger en 107 m2 stor garage med masser af plads til både værksted og pladskrævende hobbyaktiviteter.

Villaen er opført i 1978 og fremstår i flot opdateret stand. Indenfor er der en lys og indbydende stemning, og planløsningen sætter fine rammer om familiens daglige trivsel. I stueplan bydes I velkommen i en entré med trappe til førstesalen. Herfra er der forbindelse til et køkken-alrum med godt lysindfald fra glaskarnappen. Køkkenet er indrettet med grebsfri elementer i et elegant og minimalistisk design, og herfra er der adgang til en rummelig opholdsstue med store vinduespartier i husets tilbygning. Stueplan indeholder herudover tre værelser, et badeværelse, et bryggers og et gæstetoilet. Der kan blandt andet også nævnes at køkkenet er fra år 2020, der er nyere gulvvarme i huset og nyere gulve og døre.

Herudover er der installeret Stokerfyr i år 2020.

På førstesalen finder I endnu et værelse samt en stor opholdsstue med skønt lysindfald og flotte trægulve. Fra stuen er der udgang til en sydvendt altan, hvor I kan nyde solen og den flotte udsigt over Aggersund.

Fra ejendommen er der gåafstand til fodboldbanerne ved Aggersund Stadion, som blot ligger 600 meter væk. Hverdagens øvrige fornødenheder såsom skole, supermarked og daginstitution finder I i Løgstør, som kan nås på otte minutter i bil og lidt over det dobbelte på cykel.

Velkommen til Aggersborgvej 58.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.