Bejstrupvej 193, Bejstrup, 9690 Fjerritslev

Oplagt hesteejendom med 13 hektar jord

Denne spændende landbrugsejendom - en oplagt hesteejendom - finder du i udkanten af den lille landsby Bejstrup. Herfra er der blot få kilometer ind til Trekroner, hvor Trekroner Landsbycenter med skole og hal udgør et samlingspunkt for hele lokalområdet. Fjerritslev til den ene side og Løgstør lige på den anden side af fjorden kan du nå på cirka ti minutter i bil, og Brovst ligger ikke meget længere væk.

Ejendommen byder på et grundareal på sammenlagt knap 13 hektar land, heraf støtteberettiget 10,62 hektar og heraf omdrift 8,33 hektar. Jorden er fordelt på to matrikler. De knap fire hektar ligger i umiddelbar forbindelse med bygningerne og lægger her jord til såvel landhave som folde. De resterende otte hektar ligger blot få minutter herfra og strækker sig ned til fjordens bred. Den velholdte bolig rummer 162 m2, og dertil kommer udhuse på lige knap 800 m2, som består af faciliteter til blandt andet stald, maskinhus, værksted og garage.

Boligen er i stueplan disponeret med en meget rummelig entré, hvor der er bryggersfaciliteter og adgang til et stort badeværelse samt videre tørskoet adgang til udhuslængen. Der er selvfølgelig også adgang til opholdsafdelingen, som består af et spisekøkken og en stor stue med brændeovn. Køkkenet har adgang til et viktualierum, og fra stuen er der forbindelse til et soveværelse via et værelse, som har spindeltrappe op til førstesalen.

Førstesalen kan du ligeledes nå via hovedtrappen i entréen, og det er således muligt at lave forskellige former for opdeling alt efter ønske og behov. Under alle omstændigheder får du tre gode værelser heroppe, som kan anvendes til netop værelser, til aktivitetsrum, teenagezone eller noget helt fjerde.

Ejendommen opvarmes ved jordvarme, der er en husstandsvindmølle på ejendommen samt solceller. Dvs. ejendommen er nærmest selvforsynende med energi og har derfor også fået energimærke A2020.

Der er mulighed for frasalg af jord.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.