Godthaabsvej 8, 9690 Fjerritslev

Veldisponeret rødstensvilla i ét plan. Beliggende centralt med kort afstand til indkøb og grønne arealer.

Der er tale om familievenlighed med stort F, når det gælder villaen her på Godthaabsvej 8. Den ligger nemlig rigtig godt placeret med blandt andet kort gåafstand til både Netto og en håndfuld andre indkøbsmuligheder, og der er kort afstand til flere grønne områder eksempelvis Lystanlægget.

Ejendommen fra 2007 byder på 139 m2 veldisponeret bolig, og dertil kommer en 50 m2 stor carport med et integreret hobbyrum. Grunden er ganske overskuelig med sine 683 m2, og indkørslen er anlagt på så smart en måde, at hele det flisebelagte areal også kan anvendes som en terrasse, hvoraf en del endda er praktisk overdækket.

Selve planløsningen giver dig et lyst og velfungerende opholdsafsnit, hvor køkken, alrum og stue går ud i ét, og hvorfra der er udgang til den overdækkede terrassedel. Det fine køkken har massere af skabsplads og gode hvidevarer med bl.a. et stort amerikanerkøleskab. Forældresoveværelset har direkte adgang til sit eget badeværelse. Dertil kommer endnu et badeværelse samt tre værelser og et aflukket bryggers med adgang fra entréen. Den praktiske centralstøvsuger gør det nemt at klare hverdags rengøringen.

Fjerritslev byder på gode faciliteter med daginstitution, skole og gymnasium, så børnene kan voksne sig store uden I behøver at flytte. Herudover er der gode indkøbsmuligheder, biograf, svømmehal og idrætsfaciliteter inklusiv golfbane m.m.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.