Brogade 36, Aggersund, 9670 Løgstør

Hyggelig mindre ejendom med gode kig til fjorden

Tilbagetrukket fra vejen og ugeneret finder du her på Brogade 36 i Aggersund en fin, ældre ejendom, hvor både hus og have er af en ganske overkommelig størrelse. Du kan flytte direkte ind, og her er også mulighed for at foretage forskellige justeringer og opgraderinger.

Huset fra 1930 byder på 114 m2 bolig i halvandet plan. Dertil kommer udhusareal på 36 m2, og endelig er grunden på 390 m2. Ejendommen ligger i anden række til den rolige vej. Til den anden side støder grunden op til en stor, åben nabogrund samt åbne engarealer, der strækker sig ned til fjorden. Hertil er der fine kig fra haven og fra den velafskærmede terrasse i direkte forlængelse af huset.

I stueplan får du et opholdsafsnit, hvor køkken, alrum og stue går ud i ét. I stuen er der brændeovn, og alrummet har terrasseudgang. Badeværelset er stort og rummer tillige vaskefaciliteter. I dette plan er der desuden to værelser. Det ene værelse er ikke registreret på BBR. Herefter kommer et stort, åbent rum på 1. salen, der nemt ville kunne egne og benyttes som multirum, hvor man har loft-til-kip samt nogle smukke, synlige bjælker.

Carporten vil blive fjernet inden salg, hvor der også vil medfølge en håndværkercheck på kr. 10.000 til evt. forbedringer i køkken samt til udbedring/skift af klinker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.