Dalhøjen 88, 9690 Fjerritslev

Moderne, meget smuk "patriciervilla" beliggende i flot nyere boligområde i Fjerritslev by.

Moderne, meget smuk "patriciervilla" beliggende i flot nyere boligområde i Fjerritslev by.

Der er lidt "Slotspræg" over denne smukke ejendom, der ligger i et kuperet område i udkanten af Fjerritslev by. Her er meget børnevenligt med stier der fører både til skole og idrætscenter. Byen byder i øvrigt på Golfbaner, tennisbaner, bowlingcenter og stor motocrossbane. Byen ligger tæt ved Jammerbugtens fine badestrande, nogle af de bedste i Nordeuropa. Derudover er der masser af natur, skove, klitplantager og strandenge.

Villaen er flot, gennemført og der er kælet for alle detaljer.
Lad os starte ved indkørslen: Søjler, sort smedjerns-gitterport, støbejernslamper og lang flisebelagt indkørsel. Herregårdstrappe fører op til boligen. Der er dobbelt garage, samt skønt, stort hobbyværksted. Huset er grundmuret, med vandskuret vægge, sort glaseret tegltag. Flot haveanlæg med stort guldfiskebassin. Skøn højtliggende patio der forbinder flere solterrasser. "Herregårdstrin" ned til haven. Huset har flere "karnapper" samt søjler der bærer det store udhæng. Indvendig er der fyldningsdøre og flotte gibslofter med stuk. Gulvvarme i de fleste rum.

Indretning:
Bryggers med tyk valnødde træbordplade og vask i granit, herfra direkte adgang til værksted/garage. 2 værelser samt badeværelse. Et trin ned og du står i et unikt, stort og smukt køkken/alrum hvor der er direkte udgang til stor sydvendt terrasse. Der er både nyere bad og køkken fra år 2020. Køkken er med dekton bordplade. Der er stor spiseplads, brændeovn m.m. Trin op til skøn lys opholdsstue, herfra glasparti ud mod terrasse. Dinesen Plankegulv, dobbelt dør ind til alrum. Jagtstue/kontor herfra også udgang til terrasse/patio. Forgang/hall som har direkte nedgang til alrum, samt adgang til stue og stort soveværelse, er er walk-in samt "master bedroom"

Denne perle skal opleves. Man kan ikke beskrive alle de mange spændende og smukke detaljer, så bestil en fremvisning og vurder selv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.