Lendrupvej 53, Lendrup, 9670 Løgstør

Indbydende kvalitetsvilla med imponerende udsigt

Kunne du tænke dig at bo med 180 graders enestående og uhindret udsigt til Limfjordens vande? Så skal du kigge nærmere på denne lyse, velindrettet og indflytningsklare villa på Lendrupvej 53 i Lendrup. Her får du ikke kun en skøn udsigt til fjorden. Du kan også lade blikket vandre langs kanalen og hele vejen ind mod Løgstør.

Husets boligareal på 142 m2 er særdeles veldisponeret, og du får derudover en praktisk integreret garage med elport på 39 m2 i kælderniveau. Grunden er kun 637 m2 store grund - det vil sige her har du muligheden for at få en mindre have, hvor der næsten ingen vedligehold er. Ejendommens stue er tilbygget i 2006 hvor du har gulvvarme og et stort vinduesparti med dejligt lysindfald og en helt fantastisk udsigt til Limfjorden. Herudover er der lagt Icopaltag på hele huset i 2006. Der er indlagt fiber i ejendommen.

Planløsningen giver dig et skønt, lyst og helt igennem rart opholdsafsnit med store vinduespartier, hvor køkken-alrum og stue ligger i åben forbindelse. Fra både køkkenet og stuen er der terrasseudgang, og i alrummet og stuen kan henholdsvis en brændeovn og en muret pejs med indsats bidrage med såvel varme som hygge. Ejendommen opvarmes med luft/vand varmepumpe. Du får endvidere to fine værelser hvoraf det ene med skabe og et brusebadeværelse samt et praktisk bryggers og en entré med god skabsplads.

Ejendommen kan også benyttes som fritidshus.

Såfremt I er flere familier, der gerne vil bo tæt, er der mulighed for dette ved tilkøb af Lendrupvej 55.

Kontakt Allan på tlf. 9867 8132 for en fremvisning af denne indbydende villa med fantastisk udsigt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.