Keldhøjvej 16, Øster Falde, 9670 Løgstør

Ejendom i naturskønne omgivelser

På Keldhøjvej 16 i Øster Falde, ligger denne skønne villa, der er omringet af grønne arealer og hvor man har en dejlig udsigt til landskabet, så langt øjet rækker.

Grunden som er på hele 7.468 kvm. gør, at der er massere af plads og natur omkring én - og der er således også mulighed for leje af jord.

Når man træder ind i entréen og videre gennem gangen, kommer man ind i et rummeligt køkken med en spiseplads og god opbevaringsplads.
Dernæst er der en fordelergang, der giver adgang til boligens øvrige rum - hertil et lyst badeværelse med bad og vask i skabsarrangement. I forbindelse med gangen er der 3 gode soveværelser samt et stort, disponibelt rum, der byder på gode muligheder til evt. pladskrævende hobbyer.

Inde i den rummelige stue, har man mulighed for at lave indretningen både som opholds- og spisestue, hvor man også kan nyde varmen fra den velplacerede brændeovn.

På 1. sal er der et fint værelse samt et uudnyttet loftsrum, hvor der er gode anvendelsesmuligheder, hvor det blot er fantasien, der sætter grænser!

I kælderplan har man et vaskerum samt 5 disponible rum, der ligeledes kan benyttes til hobbyer, værksted eller lignende.

Udenfor har man en dejlig grund, hvor der er gode arealer med både skygge og sol, alt efter behov - hertil har man gode parkeringsforhold til flere køretøjer i indkørslen.

Den gode beliggenhed gør det muligt, at man blot har ca. 6 km til Vester Hornum, hvor du finder skole, børnepasning og indkøb. Samt ca. 6 kvm. fra Overlade hvor der ligeledes er indkøb. Herudover er der golf- spa- og restaurantmuligheder ved Himmerland Golf og Spa i Gatten, som ligger 7 km. væk.
Man kan desuden også være ved Vilsted Friskole efter en køretur på blot 5 minutter!

Velkommen til Keldhøjvej 16!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.