Gøttrupstrandvej 160, Gøttrup Strand, 9690 Fjerritslev

Smukt renoveret ejendom i ugenerede naturrammer

Er du livsnyder og naturelsker? Holder du af fred og ro og på at have god plads omkring dig? Så er denne perle af en ejendom oplagt at kaste et grundigt - og kærligt - blik på.

Grundarealet består af fire matrikler på sammenlagt 5,5 hektar. Jorden ligger umiddelbart ved bygningerne, og allernærmest boligen er du i haven komplet ugeneret takket være opvokset randbeplantning - nærmest som en lysning i skoven. Strategisk placerede åbninger giver dig dog også mulighed for at nyde udsigten hen over de vidtstrakte omgivelser.

Fra adressen er der kort afstand til Limfjorden og Vejlerne. Den smukke kyststrækning mellem Bulbjerg og Svinklovene er også blot en kort køretur herfra. Af mere praktisk og pendlermæssig karakter når du nordenjords nemt så vidt omkring som til Thisted, Fjerritslev og Brovst samt søndenfjords til Løgstør, Nibe og Aalborg.

Ejendommen kan dateres tilbage til 1877 og byder på hele 259 m2 smukt renoveret bolig i halvandet plan. Dertil kommer yderligere 105 m2 i en udhuslænge, som blandt andet rummer en dobbeltgarage. Endelig er der et skønt orangeri i den frodige landhave, som tillige er indrettet med flere terrasser, lækroge og spejlbassin.

Boligens planløsning giver dig i stueplan et stort opholdsafsnit, hvor køkken, alrum og stue ligger i et åbent rumforløb med udgange til terrasser og gårdsplads både foran og bag huset samt ved gavlen. I dette plan er der også badeværelse og bryggers med fyrrum samt et kontor, der får følgeskab af yderligere tre værelser på førstesalen, som tillige rummer et stort soveværelse og endnu et badeværelse. I begge ender af førstesalen er der udgang til store udsigtsaltaner.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.