Krøldrupvej 55, Krøldrup, 9670 Løgstør

Landbrugsejendom på 5,9 hektar i naturlige omgivelser

på Krøldrupvej 55, finder man denne landbrugsejendom, der med sit rummelige boligareal, de store udbygninger og et jordtilliggende lige ved siden af, byder på gode muligheder for privatliv, dyrehold og lignende.

Ejendommen fra 1924 er beliggende i grønne områder, hvor man har en natur og rolig atmosfære omkring sig - og man kan se marker så langt øjet rækker!

Boligens 164 m2. består af en entré, der giver let adgang til et rummeligt soveværelse, opholdsstuen samt 1. sal. Går man ind i stuen, ligger spisestuen forskudt og i forlængelse med opholdsstuen - som i forlængelse heraf, har et mindre soveværelse. Derfra kommer man ind i køkkenet, hvor man har adgang til baggangen og badeværelse derfra.
På 1. sal har man 2 rummelige værelser, hvor man har mulighed for at få etableret i alt 4 soveværelser. Heroppefra har man udsigt over indkørslen samt ud til markerne.

Hertil er der 2 udhuse, som består af et maskinhus samt en stald.
Disse udhuse er i rummelig størrelse og er på henholdsvis 366 m2. og 431 m2 - og det samlede grundareal tæller hele 5,9 hektar, hvor man har hele jordstykket lige op imod ejendommen.

Når man kører ind til indkørslen, har man rigeligt med plads til at parkere - og takket være træerne og buskadserne, har man flere gode, grønne arealer omkring ejendommen.
Ejendommens bolig består af 164 m2. boligareal, fordelt over 2 plan og med gode muligheder for indretning og modernisering efter eget præg. Hertil er der 2 udhuse, som består af et maskinhus samt en stald.

Landbrugsejendommen er velbeliggende mellem Løgstør og Fjerritslev, hvor man i begge handelsbyer, har gode muligheder for både indkøb, by- og kulturliv. Til Løgstør er der ca. 8 km. kørsel og Fjerritslev kan man nå efter blot 7 min. kørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.