Bjerregårdsboulevarden 18, Slettestrand, 9690 Fjerritslev

Fritidshus med fantastisk beliggenhed

Charmerende fritidshus på skøn grund med lille å.

Der emmer af fred og ro og ikke mindst dejlig, ugeneret ferie- og weekendstemning her på Bjerregårdsboulevarden 18 i Slettestrand. Den 1.366 m2 store grund er nemlig komplet omkranset af velopvokset randbeplantning, og der er således tale om et lille grønt helle tæt på stranden.

Du behøver dog ikke at forlade matriklen for at nyde den beroligende lyd af vand. For enden af grunden er der nemlig et lille bugtende åløb, hvor vandet stille risler forbi - et skønt sted blot at sidde og slappe af for de voksne, mens børnene kan fornøje sig med at lave små både og følge dem i strømmens retning.

Bevæger vi os lidt op i helikopterperspektiv, er det også værd at fremhæve, at der ud over den korte afstand til selve stranden her i Slettestrand ligeledes blot er kort afstand til eksempelvis nærtliggende Svinkløv og til områdets mange store plantager.

På den store grund ligger et hyggeligt hus fra 1968, der byder på et veludnyttet boligareal på 59 m2, og dertil kommer yderligere 16 m2 i et udhus. Det charmerede udvendige udtryk går igen inden døre, hvor de træbeklædte vægge og de sprossede vinduer er med til at skabe den helt rette stemning.

Selve planløsningen er disponeret med et opholdsafsnit, hvor et køkken, en spiseplads og en stue med et stort vinduesparti ligger ud i ét. Her er der selvfølgelig også en brændeovn til at sprede såvel hygge som varme, og både fra stuen og fra køkkenet er der terrasseudgang. Endelig byder huset også på to gode værelser, og sidst, men ikke mindst, er her et lyst flisebadeværelse med brusekabine og håndklædetørrer.

Slettestrand er et af Nordjyllands mest kronede sommerhusområder. I området Hjortdal/Slettestrand er der et meget aktivt foreningsliv, en god købmand og nogle af landets bedste Mountainbike ruter. Fjerritslevs hyggelige lokalsamfund skal findes ca. 10 km fra adressen og der er ca. 45 minutter til Aalborg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.