Håndværkergade 2, Hornum, 9600 Aars

Familievilla med lukket, sydvendt have

Dette attraktive byhus i Hornum står nu klar til overtagelse, og med tre værelser og store opholdsrum er her god plads til børnefamilien. Plads får I også masser af i den lukkede have, der byder på en græsplæne og en sydvendt terrasse med sol dagen lang.

Familiens hverdag kommer til at glide som smurt, for skole, daginstitution, gode idrætsfaciliteter og byens brugs findes alle inden for en radius af 700 meter, og her er et blomstrende foreningsliv med mange spændende aktiviteter. Samtidig ligger Hornum rigtig godt placeret i forhold til områdets større byer, og i bil har du kun ti minutter til Aars, 20 minutter til Løgstør, 30 minutter til Aalborg samt 40 minutter til Viborg og Randers.

Boligens 152 m2 fordeler sig på to etager, og planløsningen passer rigtig godt til børnefamiliens behov. Familiens yngste kan få deres egen separate børneafdeling på førstesalen, der byder på to værelser samt ekstraplads i et disponibelt rum og på den møblérbare repos. Soveværelset i stueplanet har god plads til dobbeltsengen og et klædeskab.

Badeværelset er indrettet med bruseniche, og foruden entréen samt et bryggers består resten af stueetagen af opholdsrummene. I det store spisekøkken er der god plads til at være sammen om madlavning og måltider, og som en fin detaljer er her et tilstødende viktualierum. Etagen fuldendes af to stuer i åben forbindelse, og her skaber et gennemstrømmende lysindfald sammen med brændeovnen en behagelig atmosfære.

Den sydvendte terrasse er det ideelle sted at servere sommerens måltider i solen. Haven er nem at holde, og ejendommen fuldendes af et praktisk skur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.