Borgm. Grønnings Vej 28, 9670 Løgstør

Lys og velindrettet villa centralt i Løgstør!

Her finder I en indbydende villa, der er særdeles velholdt, og så er planløsningen meget attraktiv for en familie. I får med andre ord skønne betingelser på denne adresse, hvor jeres sydvendte baghave tilmed bliver et herligt sted at fordrive sommeren.

I nærområdet finder i både skole, børnehave samt idræts- og kulturcenter. Indkøbsmulighederne, byens centrum og ikke mindst det hyggelige havnemiljø og skøn natur, kan I klare på en god gåtur.

Udefra præsenterer villaen sig klassisk med hvid facade og et rødt tag. Bilen kan I parkere i garagen, og herfra får I direkte adgang til husets entré. Mod øst finder I tre gode værelser med indbyggede skabe og et fælles badeværelse i mellemgangen, mens den nordvendte del rummer yderligere et værelse samt wc.

Det store køkken-alrum giver jer masser af plads til både madlavning og et stort spisebord samt behagelige omgivelser i hvide og grå nuancer. Tilstødende ligger ligeledes en rummelig spisestue, hvor lyset har en smuk indfaldsvinkel gennem
hvælvingen, og i sænket niveau ligger den hyggelige sofastue med pejs.

I sommerhalvåret kan terrassedøren nemt åbnes ud til en fin flisebelagt terrasse i den grønne baghave. De lidt køligere efterårs- og forårsmåneder lægger dog også op til at benytte udendørsarealerne ved den overdækkede terrasse, som er en fortrinlig tilføjelse til boligen.

Den 800 m2 store grund er meget regulær og nem at vedligeholde, der er tilmed to mindre skure til opbevaring.

Alt i alt en flot villa med gode boligkvadratmeter beliggende i et attraktivt og fredeligt kvarter tæt på hverdagens fornødenheder.

Kontakt os på tlf. 9867 8132 for en fremvisning af denne skønne villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.