Rugmarken 5, 9670 Løgstør

Renoveret familievilla med dejligt køkken-alrum

Det er en virkelig familievenlig pakke, vi her på Rugmarken 5 nu kan tilbyde. For her får du nemlig adresse på et blindt, børnevenligt vænge nær pasningsmuligheder, skole og Lanternen. Hjemme på matriklen er der tilsvarende gode forhold for hele familien.

Hele boligen bærer præg af veltænkte detaljer - herunder centralstøvsuger i flere rum, stor og isoleret garage samt nyt varmeanlæg. På den 957 m2 store grund ligger en villa fra 1975 med 146 m2 bolig, 8 m2 kælder og en garage på gavmilde 45 m2. Man har rig mulighed for at indrette det tørre og gode kælderareal som viktualierum eller til vinkælder. Der er løbende foretaget både vedligehold og opgraderinger - og man har også mulighed for at foretage yderligere moderniseringer. Alt er nyt af installationer - både el og vvs - og boligen fremstår fantastisk velholdt med et rigtigt godt indeklima.

Man har gulvvarme i både gangen, det store og åbne køkken-alrum samt på begge badeværelser. Boligens centrale omdrejningspunkt er det store køkken-alrum, hvor masser af lys lukkes ind via store vinduespartier i begge ender. Alrummet er forbundet med en stue, og fra køkkenet er der adgang til et forældreafsnit med soveværelse og badeværelse.

Huset rummer yderligere et badeværelse med såvel bruseniche samt fritstående badekar, og du får tillige to gode værelser samt et bryggers med nedgang til et kælderrum. I alle soveværelserne samt stuen, har man nem adgang til de hyggelige og flisebelagte terrassemiljøer, som man finder rundt omkring boligen. På soveværelserne er der desuden nogle dejlige skabe, der giver gode muligheder for opbevaring.

Baghaven er rammet godt ind og takket være den sydvendte placering, kan man nyde solen hele dagen. Til terrassemiljøet, der ligger i forbindelse med haven, følger en markise med, hvor der allerede er lavet strøm til.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.