Ullerupvej 15, Aggersund, 9670 Løgstør

Smuk arkitektonisk villa med fantastisk udsigt

Ejendommen hér på Ullerupvej 15 i Aggersund er noget helt unikt - og her er benyttet kvalitetsmaterialer af allerhøjeste skuffe!

På adressen får man en helt fænomenal, 180-graders udsigt over Limfjorden.

Villaen er kendetegnet ved en enkel og elegant arkitektur, hvor det hele bare fungerer på allerbedste vis. Man har en stor 3,2 hektar grund, der føres videre ud over fjorden.

Det første, der venter jer er en skøn, stor indkørsel med en overdækket carport.

Når man træder ind i kvalitetsvillaen fra 2009, mødes man af et lyst og stort miljø, der åbner for hele boligen. Den aflange gang er med til at dele rummene ud og sikrer et skønt lys hele vejen igennem.
Hele boligen bærer præg af mahognimaterialer, hvor der er benyttet ægte egetræsgulve. Det er tydeligt, at såvel funktion som æstetik er tænkt ind i alle detaljer og i alle store sammenhænge.

I alle rummene i boligen, har man en udsigt til Limfjorden - lige fra kontoret, soveværelset, stuen til begge badeværelser fra badekarret samt bruseren.

Et centralt opholdsafsnit består af køkken, alrum og stue, hvor man har en hyggelig og centralt placeret brændeovn at lune sig på - og herfra er der udgang til en overdækket, sydvestvendt terrasse, hvor man får den bedste udsigt i hele Aggersund. Alle vinduer i den sydlige side af boligen, har soldæmpende vinduer. Køkkenet har et praktisk viktualierum, og i den separate forældreafdeling har soveværelset adgang til eget bad og walk-in-closet. I husets modsatte ende er der et kontor, et værelse og et gæstetoilet samt opgang til en hems. Fra entréen er der adgang til et bryggers, en garderobe og et fyrrum, og endelig er der et godt udhus i den integrerede carport.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.