Vangvejen 104, Haversl Vang, 9690 Fjerritslev

Charmerende ejendom på skøn grund

En stor og stemningsfuld bolig, et dejligt havemiljø og mange gode bonuskvadratmeter - dette er nøgleordene for denne ejendom i Haverslev, der nu udbydes til salg. Her er tale om en villa i halvandet plan, som blandt andet indeholder fem værelser, to badeværelser og et skønt køkken-alrum, der har brændeovn og åben etageadskillelse til førstesalen.

Huset ligger på en 7.250 kvadratmeter stor grund, der foruden det grønne haveareal og en gårdsplads rummer en dobbelt carport, et udhus med fyrrum og en større udbygning. Sidstnævnte tæller hele 440 kvadratmeter, så her er talrige anvendelsesmuligheder.

Inden døre prydes boligen af charmerende synlige loftsbjælker, der sammen med de småsprossede vinduer skaber en hyggelig atmosfære i hjemmet. Stueplanet er indrettet med førnævnte køkken-alrum og en opholdsstue, der har flisegulv og franske døre ud til en sydvendt veranda. Hertil kommer et soveværelse og et badeværelse med badekar, og slutteligt er her et bryggers, et praktisk viktualierum samt en entré med garderoberum.

Førstesalen byder på endnu et badeværelse og yderligere fire værelser, hvoraf det ene har eget walk-in-closet. Etagen har endvidere en møblerbar repos og et gennemgangsrum, der kan benyttes som kontor, og herudover er der to ekstra rum til opbevaring.

Ejendommen ligger fredeligt placeret med køn udsigt over åbne marker. Fra adressen er der kun tre minutters kørsel til Trekroner, der både har dagtilbud og skole til og med 6.klasse. Landsbyen har desuden også SFO og en lokal idrætshal. I nærliggende Fjerritslev finder I et bredt udvalg af supermarkeder samt et par specialbutikker, spisesteder og biograf.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.