Agathesvej 23, Trend, 9670 Løgstør

Charmerende og velindrettet sommerhus i Trend

Der er ægte sommerhusstemning såvel inden døre som udenfor her på Agathesvej 23 ved Trend Strand, hvor I nu får mulighed for at tilbringe jeres næste mange ferier og fridage. Det charmerende sommerhus fra 1985 kan nemlig nu blive jeres, og her venter 60 velfordelte kvadratmeter i ét plan.

I får to gode værelser at indrette jer på samt et badeværelse med bruseniche og et stort opholdsmiljø, hvor et velindrettet køkken og en dejlig stue med brændeovn ligger ud i ét. I forbindelse med det hyggelige køkken, finder man et nyt viktualierum, hvor man let kan opbevare diverse ting. Stuen har en skøn, lys atmosfære takket være et stort, sydvendt vinduespart, og når I har lyst til at lade ude og inde smelte sammen og nyde solens stråler i det fri, kan I fra stuen træde direkte ud på en dejlig terrasse.

Udendørs på den i alt 1.324 kvadratmeter store grund er der masser af plads til leg og hygge på den store plæne, og med blot ti minutters gang til stranden er der ligeledes basis for at tilbringe meget af tiden under åben himmel ved vandet.

Der kom i slutningen af 2020, helt nyt tag på.

Kontakt os og hør meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.