Hovedgaden 74, V. Hornum, 9640 Farsø

Charmerende og central villa i V. Hornum

Placeret midt i V. Hornum og centralt blandt de større byer i Vesthimmerland, finder man dette rummelige og hyggelige hus på Hovedgaden 74. Indkøb, idrætshal og skoleinstitution finder man i tæt gåafstand - og vil man til Farsø, kan det klares på blot 10 min. kørsel. Løgstør og Aars kan man nå efter henholdsvis 14 og 13 minutter.

Det første man møder, er den store indkørsel, hvor der er plads til flere køretøjer samt en fin garage i vinkel, hvor man har gode opbevaringsmuligheder samt anvende det til hobbyværksted.

Når man træder ind i boligen, får man samlet 136 m2., der byder på et fint køkken-alrum med flere nyere hårde hvidevarer og god skabsplads. I den åbne forbindelse ligger den hyggelige vinkelstue med lyse lofter og man har et naturligt lysindfald.

På 1. sal finder man et teknikrum, der særligt egner sig til viktualie-, opbevaringsrum eller lignende. Heroppe finder man desuden 3 fine soveværelser, hvoraf der i det ene er udsigt til de åbne marker og grønne træer, så langt øjet rækker. Boligen fremstår lys og velholdt og er med Luxaflex-gardiner i alle soveværelserne samt underetagen. I det store soveværelse er det tilmed muligt at etablere et ekstra værelse.

Udenfor har man en stor have, hvor hele familien og tilhørende gæster kan inviteres - og den hyggelige bålplads samt græsplæne, byder op til hygge og boldspil. I baghaven finder man flere gode terrassemiljøer, hvor man har rig mulighed for at nyde både morgen- og aftensolen.

Der er gulvvarme i forgangen, badeværelset, bagindgangen samt en del af stuen.

Indkøb og skoleinstitutioner finder man blot et stenkast derfra - indkøb har man 300 meter væk og skole samt idrætshal er placeret lige skråt overfor boligen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.