Bjørnsholmvej 161, Overlade, 9670 Løgstør

Rummelig ejendom på stor grund – gåafstand til indkøb og skole

I landsbyen Overlade, blot et kvarters kørsel fra Løgstør, ligger denne ejendom, der nu udbydes til salg. Huset er i halvandet plan og tæller 193 stemningsfulde kvadratmeter, som er familievenligt fordelt på fire værelser, to badeværelser og flere opholdsrum.

Ejendommen ligger på en 7.258 kvadratmeter stor, dejlig grund, og herudover medfølger der både en udhusbygning på 28 kvadratmeter samt en stor garage med to porte, hvorpå der er solcelleanlæg.

Boligen præsenterer sig med pæne gulve og et velholdt inventar, og flere rum har synlige loftbjælker, hvilket giver charme til huset. Det skal endvidere fremhæves, at her er installeret energivenlig varmepumpe.

Førstesalen er oplagt at benytte som børneafdeling, for her finder I tre fine værelser og et badeværelse samt en stor repos, der kan benyttes som multirum. Stueplanet indeholder et soveværelse med skabsvæg, en flisebeklædt entré og endnu et badeværelse, som har vaskefaciliteter. Etagen inkluderer også en lys vinkelstue og et spisekøkken. Sidstnævnte ligger i åben forbindelse med endnu et opholdsrum, der giver yderligere plads til samværet. Køkkensektionen har klinkegulv, og designet er holdt i hvidt med skabs- og skuffeelementer, der har fyldninger. I køkkenet er der terrassedør til et udemiljø med en overdækket terrasse, mens stuen har udgang til en vestvendt terrasse.

Fra ejendommen er der under 200 meter til Dagli'Brugsen, og I har fem minutters gang til Overladen Friskole og Børnehus, der både har dagtilbud og SFO. Nærliggende Lundgård Skov kan nås på en ganske kort cykeltur, og I kan tillige cykel til kystens skønne badestrande.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.