Søndersøvej 5, Munksjørup, 9670 Løgstør

Landejendom i fredelige omgivelser nær Vilsted Sø

Velkommen på Søndersøvej 5, hvor der venter jer en spændende ejendom med en historie, der går helt tilbage til 1686.

Ejendommen er renoveret med respekt for den charmerende landstil, kan man stadig finde de synlige bjælker samt det flotte bindingsværk. Boligen er indrettet med et dejligt og lys køkken-alrum, hvor man har god spiseplads samt direkte udgang til en havestue og terrasse. Der er 3 gode soveværelser samt et soveværelse med walk-in, eget badeværelse og en terrassedør ud til haven. Yderligere findes der et badeværelse mere samt WC.

I den lyse og dejlige opholdsstue, er der loft-til-kip samt ovenlysvinduer, der sørger for et godt og naturligt lysindfald. Herfra er der adgang til en 50 m2. stor terrasse.

Et af de spændende detaljer ved ejendommen er "tårnet", hvorfra man har udsigt over landskabet og til Vilsted Sø. Man har adgang her til fra det ene værelse.

Udover boligen er der et værksted på 35 m2 samt et anneks på 24 m2 med eget badeværelse og tekøkken. Haven består af en skøn naturgrund med gamle træer og en lille plantage af frugttræer og bærbuske. Her er der god plads til leg samt hyggelige stunder, alle årets tider!

Trods den fredelige beliggenhed, er der blot få kilometer til skole, indkøb og busforbindelse i Overlade. Efter blot 10 min. kørsel, er man ved den børnevenlige badestrand i Trend samt golfbaner, hyggeligt havnemiljø, butikker, caféer og mere ved handelsbyen Løgstør.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.