Gl. Landevej 2, V Hornum, 9640 Farsø

Velholdt og lys liebhaverejendom med swimmingpool

På Gl. Landevej 2 i V. Hornum, venter jer en fantastisk kvalitets-liebhaverejendom! Her mødes man af en fantastisk ejendom med hvide, vandskurede vægge ude og inde samt sort glaseret tegltag.
Boligen er fyldt med lækre detaljer og fremstår i virkelig velholdt stand. I baren har man indbygget pejs, hvor man kan nyde roen i de store loungemøbler. Udenfor er der desuden klargjort med vand og kloak til et udekøkken.

Den store indkørsel tilbyder gode parkeringsmuligheder til flere køretøjer. Der er desuden også en isoleret carport, hvor to mindre køretøjer kan parkeres.

Det første man træder ind i, er den rummelige entré med gæstetoilet samt forbindelse til det store vinkealrum med opholdsstue, hvor man har åben adgang til skønne terrasseområder udenfor, den store swimmingpool samt de øvrige rum.

Via stuen kommer man ind i en opholdsgang med adgang til stort badeværelse med bruseniche samt mulighed for at udvide i forlængelse med det eksisterende rum ved siden af, der på nuværende tidspunkt benyttes som viktualierum.

Dernæst kommer man ind i den store spisestue i vinkel med tilhørende bar, loungeområde og terrassedøre ud til det solrige, sydvestvendte terrasseområde.

Fra den anden del af stuen har man adgang til et værelse, der på nuværende tidspunkt benyttes som kontor samt et stort og lyst soveværelse med walk-in. Via stuen er der adgang til et stort bryggers, hvor man har rigeligt med plads, takket være de store højskabe. På 1. sal har man en stor repos samt 3 fine og gode størrelse soveværelser, hvoraf de 2 er med walk-in. Nede i kælderen finder man 3 disponible rum, der alle byder på gode opbevaringsmuligheder. I det ene rum er der tilsluttet VVS, hvor der står et lille badekar.

Udenfor har man en stor og privat, indelukket baghave med hegn og swimmingpool, hvor der er forberedt rørføring til solvarme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.