Bjerregårdsboulevarden 8, Slettestrand, 9690 Fjerritslev

Flot og velholdt villa i Slettestrand

Villaen har en spændende arkitektur med tag med ensidig hældning og vinduer i forskellige formater. Det har stor betydning for rumfornemmelse inden døre, for den gode loftshøjde, og det gennemstrømmende lysindfald fra de høje vinduer skaber en indbydende atmosfære. I det store opholdsrum, hvor spisekøkken og stue er forenet, er der installeret gulvvarme, og på de kølige aftener kan der tændes op i brændeovnen, når I hygger jer i sofaafdelingen. Huset er desuden udstyret med en god varmepumpe, som kan styres hjemmefra via. mobiltelefonen. Udover det store opholdsrum byder huset også på et badeværelse, et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, entre med god plads til fodtøj og overtøj. Herudover er der fire gode værelser.

Der er i 2013 etableret et 6 KW solcelleanlæg.

Udendørs venter en stor, skøn have med masser af plads til diverse aktiviteter. Der er både øst-, syd- og vestvendt terrasseområder, så man kan nyde solens varme stråler hele dagen. Både haven og terrasseområderne er ganske ugeneret takket være en god beplantning rundt om grunden. Der er endvidere en 50 m2 stor carport med integreret skur med plads til haveredskaber og havemøbler m.m.

Der er ikke bopælspligt på villaen, hvorfor denne også kan anvendes som fritidshus/sommerhus.

Slettestrand er et af Nordjyllands mest kronede sommerhusområder. I området Hjortdal/Slettestrand er der et meget aktivt foreningsliv, en god købmand og nogle af landets bedste Mountainbike ruter. Fjerritslevs hyggelig lokalsamfund med adskillige gode butikker skal findes ca. 10 km. fra adressen og der er ca. 45 minutter til Aalborg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.