Vinkelvej 14, V Hornum, 9640 Farsø

Velindrettet familievilla i Vester Hornum

Denne rødstensvilla har med fire værelser og store, lyse opholdsrum god plads til børnefamilien, og husets handyman kan glæde sig over underetagen, hvor der er gavmild plads til et stort værksted og hobbyrum. Med følger også en god have med hyggelige terrasser, hvor sommerens måltider og kolde drikke kan nydes i solen. Huset ligger på en fredelig villavej i Vester Hornum, der er omgivet af den bølgende, himmerlandske natur ved Limfjorden, og som ligger rigtig godt placeret i forhold til både Aars, Løgstør, Viborg, Skive og Aalborg.

Boligen byder på 144 m2 i ét plan, og dertil skal lægges underetagens 129 m2 - i alt 273 brugbare etagemeter. Underetagen rummer et vaskerum og et toilet, og de resterende disponible rum giver et væld af muligheder for anvendelse.

Overetagen byder på en rigtig god planløsning, hvor soveværelset og de tre værelser er placeret i husets ene ende sammen med badeværelset, der har både bruseniche og badekar. Foruden entréen og baggangen består resten af etagen af opholdsafdelingen, hvor et stort spisekøkken ligger i direkte forbindelse til en rummelig vinkelstue, og her har familien masser af plads til fælles madlavning, måltider og hyggelige filmaftener.

Fra stuen er der direkte adgang til en sydvendt, overdækket terrasse, som sammen med den åbne, sydvendte terrasse giver rig mulighed for at servere måltiderne i det fri. Haven er nem at holde, og foruden et ekstrastor garage rummer ejendommen også et parkeringsareal med masser af plads til trailer og campingvogn.

Byens skole, daginstitution, idrætsfaciliteter og købmand findes en kort gåtur fra adressen. Og køreturen til Aars eller Løgstør klares på et kvarter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.