Pedersbækvej 3, 9690 Fjerritslev

På Pedersbækvej 3 i udkanten af Fjerritslev og med udsigt til grønne marker ligger denne bolig på 115 kvadratmeter. Villaen fremstår flot og velholdt med sine hvide facader og det røde tag, og den byder på masser af lys og charme indendørs.

Der er adgang til husets køkken-alrum fra entréen. Her er der god plads til både madlavning og opbevaring af alle dine køkkenting, og det er oplagt at indrette et hyggeligt spiseområde foran brændeovnen i overgangen mellem køkken og stue. Herfra er der også udgang til en afskærmet, sydvendt terrasse.

Stuen har synlige bjælker og godt lysindfald. Den er i åben forbindelse med køkkenet og er placeret i en vinkel, der giver mulighed for at indrette hyggelige områder til såvel gæster som til tilbagetrukket aftenlæsning. I stuen er der også en velplaceret luft til luft varmepumpe.

Det ene af husets tre værelser er oplagt at indrette til soveværelse. Det har åben forbindelse til et andet værelse, der udover at tilbyde god skabsplads til garderoben også vil gøre sig godt som hjemmearbejdsplads. Fra soveværelset er der endvidere udgang til carporten, der også kan anvendes som overdækket terrasse. Der er ligeledes udgang til en delvist afskærmet terrasse. Herudover får du et funktionelt bryggers og et godt badeværelse med bruseniche.

På den 2.187 kvadratmeter store grund er der tillige et 28 m2 stort udhus og selvfølgelig en dejlig stor have med fantastisk udsigt.

Villaens placering giver gode muligheder for at nyde de naturlige omgivelser. Disse finder du i nærmiljøet, men også ved Jammerbugten mindre end 10 minutters kørsel fra adressen. Samtidig har du også let adgang til diverse fritidsaktiviteter, flere dagligvarebutikker samt skole, daginstitution og gymnasium i Fjerritslev.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.