Bjørnsholmvej 83, Overlade, 9670 Løgstør

Hyggelig gulstensvilla i Overlade

Denne hyggelige gulstensvilla har med et soveværelse og et værelse plads til den lille familie, men den er også ideel til den enlige eller et par, der gerne vil have et hjemmekontor eller et gæsteværelse, så børnebørnene kan komme på besøg. Badeværelset har bruseniche, bryggerset er praktisk indrettet med bagindgang og god plads til vaskemaskinen, og foruden entréen er her også et velindrettet, tosidet køkken samt en stor vinkelstue med et skønt lysindfald og mange muligheder for at lege med indretningen. Endelig er her en stor garage på 42 m2., hvoraf en del af arealet er bryggers, som man har direkte forbindelse til.

Boligen har fået helt nyt tag, mere isolering, vinduer samt er separatkloakeret - og der er derfor tale om en ejendom, der fremstår rigtigt velholdt og klar til at flytte ind i med det samme.

Store, solvendte terrasser giver mulighed for at servere sommerens måltider i solen. Haven er en skøn, ugeneret oase omkranset af frodig beplantning, og du kan glæde dig over en udsigtsbænk med et flot vue over de tilstødende marker.

Der er desuden kig til Vilsted Sø og man er nabo til skoven lige i nærheden.

Overlade byder på friskole, daginstitution og brugs, og her er nem adgang til skov og strand. Tilmed klares køreturen til Løgstør på godt ti minutter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.