Aalborgvej 13, Hornum, 9600 Aars

Charmerende og velholdt byhus med hyggelig have

Med dannebrogsvinduer, rundbuede vinduer på frontgavlen og den hvid-gullige farve med rødt tag, får man masser af klassisk charme med dette byhus. Huset daterer sig da også tilbage til år 1900, og inden døre får du en moderne bolig, som samtidig byder på stemningsfulde detaljer såsom loft til kip med frilagte bjælker på førstesalen.

Førstesalen rummer tre gode værelser, og badeværelset i stueetagen er indrettet med bruseniche og plads til vaskesøjle. Badeværelset er blevet totalrenoveret i 2021 og fremstår derfor helt nyt. Køkkenet er tosidet, og alrummet samt den store stue giver god plads til at lege med indretningen. Villaen fuldendes af en entré med garderobe samt et kælderrum.

Man finder desuden også en skøn detalje i forhold til rengøring - der er centralstøvsuger i huset, som sidder nede i kælderen.

Den hyggelige have er anlagt med en nem græsplæne og en vestvendt terrasse. Desuden er her et godt værksted.

Fra adressen er der kun en kort gåtur til skole, daginstitution, Hornumhallen og byens brugs. Fra Hornum klares køreturen til Aars på fem minutter, og områdets gode infrastruktur gør, at du kan være i Viborg eller Aalborg på en god halv time.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.