Skolegade 15, Overlade, 9670 Løgstør

Solid rødstensvilla med god plads og fine detaljer

Her på Skolegade 15 i Overlade finder du en charmerende og gedigen rødstensvilla med en dejlig velopvokset og ugeneret baghave og fine bygningsdetaljer: Eksempelvis den store kvist på førstesalen og de store vinduespartier i stuen - ikke mindst hjørnevinduet, som skaber en rigtig god kontakt til de grønne rammer i haven udenfor.

Villaen byder desuden på en fin blanding af ældre indslag i kombination med nyere opdateringer: Tapetet i entréen og gangen tilføjer eksempelvis et herligt strejf af retro og personlighed til indretningen, og førstesalens moderniserede badeværelse sørger for en dejlig lys og lækker komfort i hverdagen.

Selve planløsningen består i stueplan af en entré med adgang til et gæstetoilet. Opholdsafsnittet rummer en stor stue og et køkken, og dertil kommer et værelse. På første sal ligger boligens badeværelse og yderligere tre værelser, mens kælderen huser et fyrrum og flere disponible rum af forskellig størrelse.

Huset har fået helt ny isolering på loftet, skunkvæggene samt i bjælkelaget mellem stueplan og 1. sal - boligen holder derfor rigtigt godt på varmen. De fleste vinduer i boligen er blevet udskiftet til trelagsvinduer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.