Vilstedvej 213, Vilsted, 9670 Løgstør

Rummelig murermestervilla med dejlig have

Her får du en flot og hyggelig rødstensvilla. Du får også en stor, frodig have, og du får et dejligt terrassemiljø, som binder de indre og ydre rammer rigtig godt sammen. Man kan altså sige, at du får charmerende familievenlige rammer - og så endda i et fredeligt landsbymiljø.

Murermestervillaen fra 1927 giver dig et boligareal på 160 m2 fordelt på halvandet plan. Derudover er der et registreret garageareal på 30 m2, og endelig tæller grunden i sig selv 1.076 m2.

Planløsningen byder i stueplan på et køkken og tre stuer, hvoraf én har havedøre ud til terrassen, mens de to andre ligger en suite. Den ene stue kan også sagtens anvendes som værelse eller kontor. I forlængelse af køkkenet er der et bryggers med adgang til garagen, og i dette plan får du tillige et badeværelse. Der er endnu et lækkert badeværelse og et separat toilet på første sal. Heroppe får du derudover to store værelser, et lidt mindre af slagsen samt et praktisk opbevaringsrum.

Der er kig til Vilsted sø, og kort afstand til cykel/gang/ridesti om søen. Vilsted byder på både friskole, børnehave og pasningsmuligheder.

Grunden på Engvej 6 på 1233 m2 følger med i handlen.

Kontakt os på tlf. 9867 8132 for en fremvisning af ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.