Vilstedvej 86, Vindblæs, 9670 Løgstør

Rummelig villa med flot udsigt i Vindblæs

Rummelig villa med flot udsigt i Vindblæs

Her har du mulighed for at få en dejlig bolig med mange kvadratmeter, flot udsigt, nær skole og børnehave med gode busforbindelser lige udenfor døren.

Boligens indretning består af entre med adgang til en stor og lys stue med hyggelig brændeovn og rigtig flot udsigt udover markerne. Derudover er der adgang til en dejlig udestue hvorfra man kan gå ud og nyde solen på den dejlige flisebelagte terrasse. Fra entréen er der ydermere adgang til køkken med spiseplads og god opbevaringsplads. En fordelergang leder videre til 3 gode værelser samt badeværelse. Der er yderligere et værelse med forbindelse til baggangen som tilbyder et stort vaskerum, badeværelse samt udgang til carport.
På bagsiden af huset er der en dejlig have samt carport. På forsiden kan man fra terrassen nyde den flotte udsigt. Haven er primært udlagt i græs og er nem at vedligeholde.

Boligen ligger blot 1,4 km fra skole og børnehave. Der er kort køreafstand til Løgstør, hvor man finder masser af indkøbsmuligheder og et lækkert havnemiljø. Lige udenfor døren er der ligeledes gode busforbindelser til såvel Aars, Løgstør og Fjerritslev.

Ønsker du en fornuftig bolig med gode kvadratmeter, flot beliggende både på landet og tæt ved byen - så ring allerede nu og bestilt en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.